Alle Triumph bh's op één website!

Triumph Lingerie

Triumph is een zeer bekend lingerie merk, dat door elke vrouw gedragen wordt, jong en oud. Triumph heeft diverse bh’s in haar assortiment, voorgevormde bh’s, niet-voorgevormde bh’s en push up Triumph bh’s. De Triumph bh is uitgevoerd in allerlei vrolijke kleuren, maar Triumph heeft ook de standaard zwarte, witte en huidskleurige bh’s in haar assortiment opgenomen. De Triumph bh is een stevige bh, maar kan ook zeer trendy zijn. Van simpele bh’s, tot kanten chique bh’s, Triumph biedt het allemaal aan. De Triumph bh wordt aangeboden in diverse maten.

De Triumph lingerie lijn biedt behalve Triumph bh’s ook Triumph slips. Triumph biedt diverse strings, slips, hipsters en boxers voor dames aan. Hierin is een ruime keuze, omdat deze allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en kleuren. Gemaakt van verschillende materialen, simpele en luxere Triumph lingerie. Voor elke vrouw is er iets wils.

Triumph lingerie biedt ook een ruim assortiment aan voor Triumph mannen ondergoed. Triumph mannenstrings, mannenslips en mannen boxershorts worden allen aangeboden door ons voor de laagste prijs.

Triumph Perfect Shaper bh

Triumph Perfect Shaper bh is een perfect passende bh. Deze Triumph bh is zeer comfortabel en draagt heel fijn. De materialen van deze Triumph bh zijn 38 % polyester, 36 % polyamide en 26 % elastane. Deze Shaper Triumph bh is uitgevoerd van cup A t/m cup E. Deze Triumph Perfect Shaper is uitgevoerd in de kleuren zwart en wit. Bovendien is deze bh stevig, doordat deze voorzien is van bredere bh-bandjes, maar deze bh is zeer fijn afgewerkt, waardoor deze ondanks zijn stevige en comfortabele eigenschappen, toch een zeer trendy look heeft. Want niet alleen het comfor van de bh is belangrijk, ook het ook wil wat!

Triumph Pure Shaper Maxi

De Triumph Pure heeft een afslankend effect, zodat u er stralend uitziet in een (net iets te) strak rokje of jurkje. De materialen van de Triumph Pure Shaper zijn 66 % polyamide en 34 % elastane. Deze is direct leverbaar in de maten 38 t/m 44. Heeft u maat 36 of 46 en wilt u graag de Triump Pure Shaper Maxi bestellen, dan kunt u contact opnemen met onze service afdeling, waarnaar zij deze voor u bestellen.

Triumph Shape Sensation Body

Deze Triumph Lingerie zorgt voor een corrigerende boddy en zorgt voor een afslankend effect. Deze is gemaakt van comfortabel zwart elastisch materiaal en heeft aan de voorkant details waarin tule verwerkt is. De in de body verwerkte BH bevat comfortabele beugels, zodat de corrigerende body ook bij uw borsten steun geeft. Deze corrigerende body is bij ons verkrijgbaar in de cupmaten B, C, D en cup E.

Triumph bh aanbevelingen