Alle Triumph bh's op één website!

Triumph-BH

Koop eens een prettig zittende triumph-bh

Op zoek naar een bh die fijn zit en er ook nog eens mooi uitziet denk dan eens aan een triumph-bh. De juiste maat van de bh zorgt ervoor dat een triumph-bh prettig zit en de goede ondersteuning biedt op de plaatsen waar dat nodig is.

  • Klassieke triumph-bh zowel met als zonder beugel die vaak al jarenlang in de collectie zit en af en toe vervangen wordt door een seizoenskleur of een net iets andere uitstraling. Aan de pasvorm wordt echter niet getornd bij deze triumph-bh.
  • Modische triumph-bh ieder seizoen een aantal wisselende modellen in de Triumph collectie maar wel met de bekende pasvorm van de triumph-bh.
  • Shape wear bij de triumph-bh. Mooie hoge modellen slips maar ook strings in verschillende breedtes en kleuren. Materialen die ervoor zorgen dat uw figuur beter uitkomt in de bovenkleding. Vooral de shaping hemdjes zijn populair bij dames. Deze hemdjes zijn goed te dragen over een triumph-bh maar ook onder een colbert mag dit hemdje gezien worden.

Uiteraard zijn er verschillende modellen in triumph-bh.

  • Triumph-bh zonder beugel met een mousse cup. Bijvoorbeeld comfort P.
  • Triumph-bh met beugel en een mousse cup. Bijvoorbeeld true curves.
  • Triumph-bh met beugel push-up. Bijvoorbeeld sexy angels.
  • Triumph-bh zonder beugel . bijvoorbeeld doreen N.

Voor iedere lichaam is er wel een triumph-bh die goed past en bij de vraag van je aansluit. Belangrijker is dat je de juiste maat van een bh neemt. Past de beugel van de triumph-bh goed om je borst. Sluit de triumph-bh middenvoor goed aan. Zijn de schouderbandjes van de triumph-bh stevig genoeg en zijn deze goed afgesteld? Allemaal belangrijke zaken die ervoor zorgen dat je triumph-bh prettig zit.

Hoe kom je er achter dat je de juiste maat triumph-bh koopt? Door eenvoudig zelf je omvang te meten. Eerst meet je de omvang onder je borsten. Strak opmeten is belangrijk in deze. Daarna meet je de omvang over je borsten dit doe je losjes. Deze twee getallen trek je van elkaar af en zo weet je de maat van je triumph-bh. Stel je meet onder je borsten 86 en over je borsten 108 dan heb je een verschil van 22 centimeter waardoor je uitkomt op een triumph-bh maat 85D.

Triumph bh aanbevelingen