Alle Triumph bh's op één website!

Sexy ondergoed

Sexy ondergoed kan uit vele modellen ondergoed bestaan. Wat is sexy ondergoed? De meeste mannen denken dan aan bh’s die weinig verhullen met een bijpassende string, slip of jarretelgordel erbij. Vrouwen kunnen zich echter ook aantrekkelijk voelen als zij een lingerie setje aanhebben dat bij elkaar past. Dus zowel de string of slip met een goed passende bh is voor veel vrouwen al sexy ondergoed. Je voelt je op en top vrouwelijk in een lingerie setje wat bij elkaar past.

Draagcomfort sexy ondergoed

Sexy ondergoed wordt geassocieerd met veel kant en een doorschijnende achterkant. Je kunt je afvragen of het draagcomfort van dit sexy ondergoed hoog is. Veel van deze soorten slipjes en strings worden dan ook gedragen als men een avond uit gaat of een date heeft. De kleur rood heeft een duidelijke voorkeur voor sexy ondergoed. Vooral voor mannen is dit een erg aantrekkelijke kleur die het in de verkoop aan mannen goed doet. Vrouwen dragen als sexy ondergoed graag zwart maar dan wel met veel kant en eventueel opengewerkte zijpanden en achterpanden. Dunne schouderbandjes en een lage decolleté uitsnijding.

Modellen sexy ondergoed

Nu is dit momenteel niet zo eenvoudig om in een lingerie zaak sexy ondergoed uit te zoeken. Het meeste vraag is vandaag de dag toch een gladde voorgevormde bh met weinig kantverwerking omdat je dit anders door je strakke gladde bovenkleding ziet. Toch zijn er wel fabrikanten die inspringen op de vraag naar sexy ondergoed. Zo wordt er door een enkeling wel een doorschijnend hemdje met bijpassend slipje gebracht op de markt speciaal voor ‘s nachts te dragen maar ook een lage balconet bh met bijpassend slipje, string en jarretel wordt gefabriceerd.

Sexy ondergoed in het buitenland

Vooral de Italiaanse en Franse merken zijn hier erg sterk in. Vrouwen in de zuidelijker landen zijn wat betreft beter voorzien in sexy ondergoed dan wij westerse mensen. Bij ons moet het vooral lekker zitten dat is belangrijk. Waarom zou dit eigenlijk niet samen gaan en lekker zitten en toch sexy ondergoed dragen. Schaf eens een complete set aan voor jezelf maar ben wel kieskeurig wat betreft de pasvorm zo kan sexy ondergoed en een goed draagcomfort perfect samengaan.

Sexy ondergoed voor mannen

Mannen kunnen eveneens sexy ondergoed dragen. Als man zorg je ervoor dat de slips of short goed aansluiten bij de billen niet te krap zit en in ieder geval een leuke kleur of print heeft. Transparante slips en shorts zijn goed vertegenwoordigd in sexy ondergoed voor mannen. Uitgebreide keuze in slips en shorts is er volop. Het hoeft niet altijd katoen te zijn. Hom heeft bijvoorbeeld prachtige materialen met een uitstekend draagcomfort terwijl het toch sexy ondergoed is. En dan natuurlijk de top of de Bill is de string voor mannen. Dit is pas sexy ondergoed voor de mannen. Enigszins huiverend is het geïntroduceerd maar momenteel vindt het gretig aftrek bij mannen die bijvoorbeeld lichttherapie doen. Maar ook voor onder dunne zomerbroeken worden strings door mannen gedragen. U ziet er is keus genoeg in sexy ondergoed zowel voor dames als heren.

Triumph bh aanbevelingen