Alle Triumph bh's op één website!

Correctie ondergoed

Corrigerend ondergoed is zeer geschikt om te dragen onder een strak jurkje. Bobbels en andere ongewenste zichtbare plekken worden hiermee onzichtbaar gemaakt en worden glad getrokken.

Voor wie is correctie ondergoed geschikt?

Bij corrigerend ondergoed denkt men vaak dat deze geschikt zijn voor de wat volslankere vrouw. Dit klopt echter niet, ook voor mensen met een klein maatje is correctie ondergoed zeer geschikt. Voor iedereen die probleemzones wil verbergen, raden wij correctie ondergoed aan.

Corrigerend ondergoed wordt vaak onder strakke jurkjes gedragen, maar deze zijn ook te dragen tijdens de dagelijkse bezigheden als shoppen, werken en zelfs tijdens het sporten is het corrigerend ondergoed zeer geschikt. Bent u onzeker over bepaalde zones van uw lichaam, dan kunt u deze met corrigerend ondergoed makkelijk wegwerken, zodat u zich direct zekerder voelt.

Waarvoor corrigerend ondergoed?

Corrigerend ondergoed is geschikt om de probleemzones weg te werken. Bij veel vrouwen is deze probleemzone de buik. Daarom dat corrigerend ondergoed vrijwel altijd zorgt voor een plattere buik. Ook bestaat er corrigerend ondergoed dat geschikt is om de taille onopvallend te maken. Ook voor de billen biedt correctie ondergoed de oplossing. Voor het verbergen van cellulitis en voor mooi gevormde billen kunt u het best kiezen voor een corrigerende maxi slip of bodysuit. Bovendien bestaan er highwaist panty’s, boddydresses of broekjes met pijpjes om andere ongewenste plekken op uw lichaam te verbergen.

Het materiaal van corrigerend ondergoed

Veel mensen associëren correctie ondergoed met een benauwd gevoel. Strak ondergoed dat alles strak trekt om ongewenste plekken te verbergen. Dit is echter een fabeltje. Tegenwoordig is het corrigerend ondergoed gemaakt van zeer fijne materialen, waardoor u vrij kunt bewegen en u niet het gevoel heeft dat u corrigerend ondergoed aanheeft, terwijl het effect van dit ondergoed zeer optimaal is.

Verschillende soorten correctie ondergoed

Als men denkt aan correctie ondergoed, denkt men aan niet heel mooi ondergoed. Bovendien denkt men aan huidskleurig ondergoed. Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit correctie ondergoed. Deze is verkrijgbaar in diverse kleuren, maar het assortiment biedt ook kanten correctie ondergoed of andere sierlijk correctie ondergoed. Hierdoor vindt u bij ons ook modieuze setjes correctie ondergoed.

Maat correctie ondergoed

Het is belangrijk dat het ondergoed niet te strak zit, zodat het uw lichaam niet bekneld. Het is daarom niet de bedoeling dat u een maat kleiner koopt dan u normaal heeft, maar dat u het correctie ondergoed in uw normale kledingmaat aanschaft. Het correctie ondergoed zit namelijk al strakker dan normaal, waardoor u gewoon voor uw eigen maat moet kiezen. Indien u twijfelt over de maat raden wij u aan om eerder een maat groter dan een maat kleiner te kiezen, omdat dit anders zorgt voor een beknellend effect.

Triumph bh aanbevelingen