Alle Triumph bh's op één website!

Bustier

Wat is een bustier?

Nog nooit geweten wat een bustier is? Veel vrouwen kennen het wel. Een bustier is een soort lingerie wat het bovenlichaam bedekt. Maar niet helemaal, want de armen en schouders blijven onbedekt. Vaak heeft een bustier voorgevormde cups, en heeft dus een bh werking. Het lijkt op een korset, en kan gedragen worden om uw middel smaller te maken. Een bustier kan een voorsluiting hebben, maar meestal heeft het een achtersluiting. Nieuwsgierig geworden naar zo’n bustier? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Een bustier en nog veel meer!

Is een bustier toch niks voor u? Wees gerust, wij hebben nog veel meer mooie lingerie waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij de perfecte bh, met het mooiste slipje erbij. Verras uzelf eens met een mooi lingerie setje van bijvoorbeeld het merk Triumph. Maar ook andere merken zijn verkrijgbaar. Zo kunt u niet alleen eens uzelf verrassen, maar ook uw bed partner. Wanneer u mooie lingerie draagt, zult u zelfverzekerder worden en de dag stralend door gaan. Maar dan moet u wel lingerie dragen waar u zich lekker in voelt! Tips over het uitkiezen van de juiste lingerie of bustier? Lees dan snel verder!

Tips bij het bestellen van een bustier of andere lingerie

Bij ons kunt u een bustier of andere lingerie eenvoudig online bestellen. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet, zodat u de perfecte lingerie kunt uitkiezen:

  • Als eerste is de maat zeer belangrijk. Veel vrouwen dragen de verkeerde cupmaat. Bekijk onze maattabel en zoek de juiste maat uit.
  • Kies een A-merk. Wanneer u een A-merk kiest, weet u zeker dat het met de kwaliteit maar ook met het draagcomfort goed zit. Bij ons vindt u enkel A-merken, dus dat is makkelijk!
  • Als laatste: kies wat u zelf mooi vindt, het is belangrijk dat u zich prettig voelt in de lingerie.

Doorloop dit proces en kom tot de perfecte bustier of andere lingerie!

Triumph bh aanbevelingen