Alle Triumph bh's op één website!

Bodystocking

Een bodystocking is een bh en slip aan een stuk en bedekt zo dus je buik en een stuk van je rug. De bodystocking kan functioneel zijn door een stevige versteviging in het buikgedeelte en eventueel ruggedeelte maar kan ook voor vallen onder de categorie sexy ondergoed. Prima Donna heeft met name een bodystocking voor grote maten. Mooie kant die in deze bodystocking is verwerkt zorgt ervoor dat het geheel ook nog sexy toont. Er zit in deze bodystocking een versteviging in de buik waardoor de bodystocking niet alleen mooi is om te zien maar ook nog functioneel.

Bodystocking Felina

Felina heeft een bodystocking met een beugel verwerking in de cups. De cups zijn driedelig en afgewerkt met in de bovencup een rand kant. Naast de bodystocking met beugel zijn er verschillende varianten van bodystockings zonder beugel. Met name weftlock van Felina is een bekende bodystocking of pantylet zoals het ook wel wordt genoemd. De weftlock wordt met name door oudere dames gedragen. Deze dames kunnen de steun in de rug niet meer missen omdat ze van jongs af aan een bodystocking hebben gedragen. Naast het gegeven dat een bodystocking steun geeft in de rug en buik heeft een bodystocking ook een goede ondersteuning aan de buste. Door de verstelbare schouderbanden kan de bodystocking in de lengte op maat gemaakt worden. Het kruisje van een bodystocking is voorzien van drukkers of haak en oog sluiting zodat de toiletgang makkelijk is.

Bodystocking Oroblu

Oroblu is een merk met een bodystocking voorzien van een kraagje, ronde hals of een col. Deze bodystocking is behandeld met aloë Vera waardoor ze een prettige geur afgeven tot en met vijftig wasbeurten. Het materiaal van deze bodystocking is zacht en aangenaam warm. Het is een prettig model bodystocking om te dragen onder een colbert of gilet. Doordat deze bodystocking uit een geheel bestaat zit het altijd glad onder kleding.

Bodystocking String

Een ander model bodystocking is de string bodystocking. Een string bodystocking loopt vanaf voor bij het kruis smal naar de achterzijde. Half weg de bilnaad of net boven de bilnaad wordt de bodystocking dan weer breder zodat de rug wel bedekt is. Vaak zijn het wat sexy ogende bodystockings die in de kleine maten goed verkopen. Het voordeel van een string bodystocking is dat je de randen van de slip niet ziet onder strakke kleding, iets wat bij een gewone bodystocking wel het geval is.

Corrigerende Bodystocking

En dan zijn er natuurlijk de corrigerende bodystockings. Deze bodystocking geeft een extra correctie op de buik en de rug waar de Love handles zitten. In verschillende varianten wordt de bodystocking gemaakt te weten met brede banden met spaghetti bandjes maar er is ook een model bodystocking die onder de buste sluit. Het voordeel van dit model bodystocking is dat de buste niet plat gedrukt wordt terwijl maag en buik beter afkleden. De bodystocking is in de kleuren wit, zwart en huid te leveren in de maten s tot en met xxl.

Triumph bh aanbevelingen